مقالات آموزشی

روش لاغری بعد از زایمان 

روش لاغری بعد از زایمان -وب سایت دکتر زکوی

روش لاغری بعد از زایمان

در این مقاله راجع به روش لاغری بعد از زایمان صحبت شده است زیرا کاهش وزن پس از زایمان برای بسیاری از زنان یک چالش است. مراقبت از نوزاد، عادت کردن به زندگی جدید و بهبودی پس از زایمان استرس زا است. ولی بازگشت به حالت اول بعد از زایمان خیلی مهم است. به خصوص اگر می خواهید بعد از زایمان دوباره باردار شوید. زنان بلافاصله پس از زایمان و به دنیا آوردن نوزاد خود به وضعیت جسمانی خود فکر کردند. تا بتوانند لاغری بعد از زایمان را به صورت اصولی داشته باشند.

روش لاغری بعد از زایمان -وب سایت دکتر زکوی

بد نیست بدانید که مجبور کردن زنان به کاهش وزن سریع پس از زایمان مشکلی ندارد. زنان باید به مرور زمان با رژیم غذایی مناسب و ورزش وزن کم کنند. سه تا شش ماه پس از زایمان طول می کشد تا مادران وزن خود را کاهش دهند. همچنین زنان باید در دوران بارداری رژیم غذایی متعادلی داشته باشند تا پس از زایمان با مشکل اضافه وزن مواجه نشوند.

انتخاب یک رژیم غذایی سالم در دوران بارداری و مراقبت از کودک و شیردهی پس از زایمان، خواه ناخواه، به حفظ وزن متعادل کمک می کند. متاسفانه بیشتر زنان پس از زایمان نمی توانند به وزن اولیه خود برگردند. ورزش به تنهایی بازگشت شما به وزن اولیه را تضمین نمی کند. بهترین راه انتخاب یک رژیم غذایی متعادل پس از زایمان است.

پیاده روی بعد از زایمان

پیاده روی یکی از بهترین تمرینات لاغری بعد از زایمان است. جدا کردن پاها و قرار دادن برخی از فضا بین پاهای خود را سعی کنید عضلات شکمی خود را با استفاده از قفسه سینه خود را در حالی که راه رفتن منقبض و نگه داشتن آن تنگ و خم فراموش نکنید که ران خود را عمود بر زمین قرار داده است.

پیاده روی بعد از زایمان -وب سایت دکتر زکوی

علل بارداری زنان و اضافه وزن

علل بارداری زنان دارای اضافه وزن با وزن طبیعی باید ۱۱-۱۶ کیلوگرم در دوران بارداری اضافه وزن داشته باشند. این افزایش وزن شامل وزن نوزاد، جفت، مایع آمنیوتیک، بافت سینه، خون بیشتر، بزرگ شدن رحم و ذخیره بیش از حد چربی است. چربی اضافی به عنوان ذخیره انرژی برای زایمان و شیردهی استفاده می شود.  اضافه وزن باعث می شود که چربی اضافی غیرضروری ذخیره کنید و این اشتباه است که فکر کنید مردم وزن کودک را در نظر می گیرند.

برای داشتن تناسب اندام از دکتر زکوی کمک بگیرید.

حدود نیمی از زنان در دوران بارداری بیش از حد توصیه شده وزن اضافه می کنند. که به فکر لاغری بعد از زایمان می افتند عواقب افزایش وزن بیش از حد عبارتند از:

خطر ابتلا به دیابت، خطر ابتلا به بیماری قلبی، خطر مشکلات در بارداری های بعدی، خطر برای سلامت زنان مبتلا به دیابت بارداری دلایل اصلی اضافه وزن در دوران بارداری عبارتند از;

۱- کم خوابی

مادری پر استرس است. او از ترس اینکه اتفاق بدی برای پسرش بیفتد نمی خواهد از او جدا شود. این استرس می تواند در تعادل هورمونی سبب شود که منجر به ازدیاد وزن شود. علاوه بر این، استرس یکی از عوامل پرخوری و کم خوابی است.

۲- افسردگی

ناراحتی پس از زایمان می تواند باعث افسردگی در مادران شود. تغییرات ایجاد شده می تواند غیرقابل تحمل باشد و می تواند منجر به افسردگی شود.  بیشتر مردم برای درمان افسردگی پرخوری می کنند.

۳- تغذیه

برای دو نفر غذا بخورید معمولا اطرافیان زنان در دوران بارداری و حتی بعد از غذا خوردن بیشتر از همیشه به زنان توصیه می کنند، زیرا آنها باید به فکر بچه باشند. متاسفانه مادران زیاده روی می کنند که منجر به افزایش وزن می شود. و به دنبال لاغری بعد از زایمان

۴- کم تحرکی

همزیستی طولانی مدت برای شیر دادن، مطالعه و تماشای فیلم با نوزاد و کاهش تحرک عواملی هستند که در نهایت منجر به افزایش وزن می شوند.

علل بارداری زنان و اضافه وزن -وب سایت دکتر زکوی

 

  1. غذا

غذای باقی مانده را بخورید بیشتر مادران پسماند بشقاب های کودکان خود را می خورند تا هدر نرود. این توجیه کافی به نظر می رسد، اما نه برای بدن شما و نه برای  لاغری بعد از زایمان

علل بارداری زنان و اضافه وزن -وب سایت دکتر زکوی

سخن نهایی

مادران عزیز، کاهش وزن بعد از بارداری زمان بر است، پس با انتخاب های هوشمندانه درست به خودتان کمک کنید و کمی برای آن تلاش کنید. صبر و استقامت دو اصل کلیدی این سفر هستند، پس کاری را که شروع کرده اید ادامه دهید. قبل از هر کاری با پزشک خود صحبت کنید با تغذیه سالم لاغری بعد از زایمان را تجربه کنید. اضافه وزن بعد از زایمان بسیار رایج است. بازگشت به وزن طبیعی برای سلامتی و بارداری آینده بسیار مفید خواهد بود. سالم بودن به شما کمک می کند از زمان خود با فرزندتان بهترین استفاده را ببرید. بهترین و موثرترین راه برای لاغری بعد از زایمان، تغذیه سالم، تغذیه با شیر مادر و فعالیت بدنی منظم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.