مقالات آموزشی

تفاوت کارشناس تغذیه و متخصص تغذیه

تفاوت کارشناس تغذیه و متخصص تغذیه-وبسایت دکتر زکوی

از نظر علمی تغذیه عبارت می باشد از مجموعه فعل و انفعالاتی که باعث می شود فرد تمامی مواد مغذی را دریافت کند موجب رشد، نمو و نو سازی بدن شود . زیرا هر ماده جامد یا مایعی در بدن قبل از جذب شدن توسط دستگاه گوارش به قسمت ترمیم نگهداری،رشد و نمو بافت های متعدد بدن و دیگر اعمال حیاتی آن ها برسد . البته برای طی کردن این مسیر و رسیدن به سلامت جسمی و روحی در چارچوب تغذیه مناسب ، نیازمند مشاوره گرفتن از افراد متخصصی همچون کارشناس تغذیه و متخصص تغذیه هستید. هرکدام از آن ها  با روش متفاوت بنا بر شرایط فردیتان شما را تا پایان مسیر همرای می کنند .

بهترین دوره آموزش رژیم نویسی توسط دکتر تغذیه زکوی شروع شد.

متخصص تغذیه

در واقع به افرادی که در باب علم تغذیه فعالیت موثری دارند و نیز دارای دانش و آگاهی در حیطه مواد غذایی متعدد و خواص و اهمیت هستند متخصص تغذیه می نامند .برطرف شدن احساس گرسنگی هر انسانی و نیاز به مواد غذایی و خوراک از موارد دارای اولویت در بقای او و زیستنش بشمار می رود .

علم تغذیه انسان ها را به سوی یک برنامه غذایی مفید و حساب شده و پیاده سازی آن در زندگی خود و به اشتراک گذاشتن با دیگران سوق می دهد .در واقع زمانی افراد متوجه شدند که به متخصص تغذیه نیاز دارند ؛ که به اهمیت هر بیشتر آن بر طول عمر و تضمین سلامت جسمی و روحی واقف گشتند ‌.

وظایف یک متخصص تغذیه

متخصصین تغذیه میزان و نوع تغذیه هر فرد را بسته به گروه سنی، نوع بیماری و … تعیین می نماید .برای مثال فرد بیماری که دچار نارسایی کلیه است دارای یک رژیم غذایی خاص تر نسبت به افراد عادی خواهد بود . برخی از افراد به دلیل بیماری خاص، گرو سنی ‌،مذکر بودنشان و … باید با یک برنامه غذایی معین جلو برود که این کار را متخصص تغذیه به سهولت به انجام می رساند .

در تعریف کارشناس تغذیه به سراغ تحصیلات و کسب مدرک دانشگاهی توسط آن ها می رویم .در واقع این افراد برای شروع مقطع کارشناسی رشته انتخابیشان تغذیه می باشد .البته لازم بذکر است که گذراندن دوره کارشناسی این رشته به صورت پیوسته بوده و حدودا ۴ سال به طول می انجامد .افرادی که قصد تحصیل در این رشته را دارند با گذراندن واحدهای درسی معینی، موفق به فارغ التحصیلی می گردند. کارشناس تغذیه قادر میباشد تا امور متعددی در حیطه تغذیه انجام دهند که به سلامتی افراد در طول زندگیشان ختم می شود.

وظایف یک متخصص تغذیه -وبسایت دکتر زکوی

 

وظایف کارشناس تغذیه

وظایف کارشناسان تغذیه به صورت یکسان است در صورتی که تفاوت های بسیاری در میان کارشناسان متعدد تغذیه به چشم میخورد .به طور کلی هر یک از کارشناسان تغذیه دارای تعریفی متفاوت از وظایفشان هستند .

در جلسه اول قبل از هر چیزی کارشناس تغذیه باید از فعالیت های خود برای بیمار شرح مختصر اما جامعی داشته باشد . و با توجه به شرایط فیزیکی و روحی بیمار برای او یک برنامه رژیم غذایی و برنامه انجام فعالیت های مورد نظر را ارائه می دهد؛ البته باید به این موضوع اشاره داشته باشد که ممکن است تغییراتی در روند این این برنامه شکل گیرد و ثبات نداشته باشد .

اصلی ترین تفاوتی که متخصص تغذیه و کارشناس تغذیه با یکدیگر دارند در میزان تحصیلات و مدرک دانشگاهی است. در غیر اینصورت این افراد در وظایفی که انجام می دهند تفاوت چندانی یا یکدیگر نداشته، و فقط در انجام برخی امور مسیر متفاوتی را طی می کنند ‌.‌

معمولا متخصصین تغذیه در مقطع کارشناسی ارشد و تا دکتری تحصیل کرده و در یکی از گرایش های تغذیه موفق به کسب مدرک دانشگاهی خود می گردد این در صورتی است که کارشناس تغذیه همانطور که از نامش بر می آید تا مقطع کارشناسی تحصیلات خود را به پایان رسانده است .

 

وظایف کارشناس تغذیه -وبسایت دکتر زکوی

در این مسیر واقع بین باشیم

افراد در صورت مراجعه به کارشناس تغذیه میتوانند در پایان راه شاهد روبرویی با نتیجه و بازخورد های مثبتی باشند . البته اگر به برنامه ای که کارشناس تغذیه به او ارائه نموده است به طور کامل عمل نماید . لازم بذکر است که او بسیاری امور مربوط به متخصص تغذیه را در برنامه شما بکار می گیرد .

در زمان مراجعه به متخصص تغذیه با کمی صبوری پیشه کرده تا به نتیجه مده نظرشان دست یابند و روحیه خود را حفظ کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.